Menú Tancar

Estem fent les coses bé?

Jo crec que estem fent les coses molt malament. Crec que els líders de l’independència haurien de ser les organitzacions socials, ANC, Omnium i el Consell per la República.

Els partits polítics seguiran barallant-se entre ells, donant una imatge lamentable, però crec que els que haurien d’encapçalar el procés haurien de ser ANC i Omnium a Catalunya, i el Consell a l’exterior. Haurien d’elaborar una estrategia i dur-la a terme. La estrategia crec que hauria de ser difundir els motius per els que volem l’independència per una banda, i crear un grup de premsa que comenti cada dia notícies com la de Gibraltar del meu post anterior, els incumpliments de la legislació internacional per part d’Espanya, la situació d’Espanya davant l’UE i l’ONU, qüestions que haurian de ser portats a l’UE i a les distintes capitals europeas, com Viena, Frankfurt, Àmsterdam, Estocolmo, Copenhaguen, Berlín, Brusel·les, London, incloent Moscú i Tel Aviv, per el Consell per la República.

No oblidem que el 2013 Israel estava disposada a reconèixer la República Catalana i Rajoy i Margallo van fer xantatge a el primer ministre Benjamin Netanyahu amb el reconeixement de Palestina si Israel reconeixia a una Catalunya independent. Estic convençut que Israel seria un excel·lent aliat per a Catalunya. No podem esperar res dels partits polítics. Si volem resultats, les accions hauran de ser fetes per la ANC, Ominum i el Consell. Això es el que jo penso, i em sento decebut quan veig com les oportunitats passan i els catalans, amb tot a favor, no fem res. És que hi ha gent que no vol l’independència? Jo la en vull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ca